2011. augusztus 24., szerda

A fekete város I.-II-III DVD ÖSSZES RÉSZ Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Rendezte: Zsurzs Éva
Főszerepben: Bessenyei Ferenc, Venczel Vera, Pécsi Sándor, Kiss Manyi, Szirtes Ádám, Almási Éva, Balázs Péter, Zenthe Ferenc
A többszálú cselekmény a XVIII. század előestéjén kezdődik. Görgey Pál, Szepes vármegye alispánja, a korán elözvegyült, magányos dúvad bolydult lélekkel, komor hangulatban várja a új esztendőt, miközben Lőcse város vígassággal köszönti a születő századot. A szilveszteri ólomöntés azonban a városatyák mulatságát is baljós jövendöléssel zavarja meg.
A másnapi, újévi vadászat pedig csakugyan tragikusan végződik. S így indul el a hosszú háborúság: az alispán a nemes vármegye tekintélyéért, később puszta életéért harcol, a lőcsei polgárok a szász kiváltságokért, a város érdekeiért szállnak síkra.
Az áldatlan viszály annyira elvakítja az önös célokért marakodókat, hogy meg sem látják a Rákóczi-szabadságharc fényét. A film felvételeinek nagy része az eredeti helyszíneken - Lőcsén, a Szepességben, Besztercebányán, Pozsonyban, Tapolcsányban és a festői szépségű cseh-morva határvároskában, Telcsen - készült.



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 17:18
. A fekete város I.-II-III DVD ÖSSZES RÉSZ Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése