2011. július 27., szerda

Goodin: A politikatudomány új kézikönyve - Jelenlegi ára: 4 630 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A politikatudomány új kézikönyveA könyv listaára: 4980 Ft. Leírás:
A tudományág helyzetét és fejlődését értékelő első nagy összefoglaló mű (A politikatudomány kézikönyve) 1975-ben jelent meg. Az 1996-ban kiadott új kézikönyv (A New Handbook of Political Sciences) az azóta - 1996-ig - lezajlott fejlődésről nyújt átfogó képet. A kötet összeállítását a Nemzetközi Politikatudományi Társaság (International Political Science Association, IPSA) XIV. berlini kongresszusán (1994) a tudományág helyzetéről rendezett vitasorozat előadásai ösztönözték. Sajnos, az 1996-ban megjelent kötet magyar fordítása (jelen kiadás) csak most, jelentős késéssel jut el a magyar tudományos közönséghez, így a tudományterület 1996-tól napjainkig terjedő fejlődésére nem nyújt rálátást. A kötetben mintegy negyven (a nemzetközi kitekintést biztosítandó, felerészben nem észak-amerikai) szerző tanulmányai olvashatók (többek között Kalus von Beyme, Claus Offe, Robert Keohane, Gabriel Almond). Az új kézikönyv átfogó és rendszeres kifejtését adja a tudományterület legfőbb témáinak. A szakosodás korszakát élő politikatudomány kutatóinak és tanulmányozóinak módjuk van a szűkebb területük határain kívülre tekinteni - írja a kötet előszava. A könyv a politikatudomány részterületei (a jelenleg legmeghatározóbbnak tartott aldiszciplínák) szerint tagolódik (A tudományág Politikai intézmények Politikai viselkedés Összehasonlító politikatudomány Nemzetközi kapcsolatok Politikaelmélet Közpolitika és közigazgatás Politikai gazdaságtan Politikai módszertan). A tanulmányok feladata, hogy megvizsgálják, az adott részterület milyen fejlődésen ment át és merre tart. Minden részterületről szóló első három tanulmány az új fejleményekre összpontosít, a negyedik kifejezetten az adott részterületen ma zajló és régebbi kutatások viszonyát hasonlítja össze. A tanulmányok végén bőséges irodalomjegyzéket, a kötet végén név- és tárgymutatót találunk. ISBN: 963-389-522-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 630 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:40
. Goodin: A politikatudomány új kézikönyve - Jelenlegi ára: 4 630 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése