2011. július 31., vasárnap

Johnson, Owen: Európa fái - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Európa fáiA könyv listaára: 6990 Ft. Leírás:
A vaskos, nagyszerű és részletgazdag határozó ezerötszáz európai (pontosabban, Európában is fellelhető) fafaj leírását adja. Először a kötet használatához kapunk segítséget. Ezt követően fejlődéstörténeti kapcsolataik szerinti sorrendben következnek a nagyobb családok, nemzetségek, és az ezekhez tartozó fajok. A nemzetségek elején mindig találunk egy összefoglalót a nemzetség tagjainak közös tulajdonságairól, arról, hogy melyek a kulcsfontosságú fajok, illetve, hogy milyen részleteket kell megfigyelni ezek megkülönböztetéséhez. A fajok részletes bemutatásánál szó esik azok latin és magyar elnevezéseiről, származási helyéről, magyarországi státusáról (pl. őshonos, elvadult), hazai és - tekintettel a szerző nemzetiségére - nagy-britanniai és írországi elterjedéséről, előfordulási gyakoriságáról. Ha ismert, megtudjuk Nagy-Britanniában való felbukkanása, fajtatermesztésben való elterjedése vagy a hibridek előfordulásának első ismert dátumát. Ezek mellett, természetesen, az alkatról is részletes leírást kapunk, a szemközti oldalpáron pedig aprólékos, jól felismerhető rajzok segítik a meghatározást, az egyes részekre kiterjedően is (rügy, ág, levél, levélfonák, őszi szín, termés, virág, alkat rajza stb. ) a fontosabb fajok esetében. Nem csak a legelterjedtebb fajok kerültek a kötetbe, számos, inkább csak arborétumokban felbukkanó ritkaságról, az adott fajjal összetéveszthető más fajokról, változatokról, egyéb, a nemzetségbe tartozó ritkább fajokról is említés esik. A páfrányfák, páfrányfenyő tiszafák tobozos nyitvatermők kétszikűek egyszikűek fejezetei után, a kötet végén kislexikon, magyar, illetve latin névmutató található. A kötet külön erénye a magyar szaklektorálás, amelynek köszönhetően a hazai helyzetről is képet kapunk. Széles körben érdemes ajánlani, beszerezni a kiadványt. ISBN: 978-963-09-6602-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 730 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 08:55
. Johnson, Owen: Európa fái - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése